Kirjutan, miks mulle meeldib kinnisvara24 portaal ja kuidas mina olen saanud oma kuulutuste vaadatavuselt Eesti top 2 maakleriks 2019 aastal.

Eelmine kuu (märts) maaklerite TOP-is, olin taas 1! Olen olnud kinnisvara24 portaali kasutaja ca 2 aastat, peaaegu selle loomisest peale.

Mida mina teen, et olen Kinnisvara24 portaali maaklerite top-is? Kuidas Eesti innovaatilisemast kinnisvaraportaalist võtta maksimum ja tõsta oma kuulutuste vaadatavust vähemalt 10 korda?

Toon välja 5 peamist põhjust, miks sa peaksid kindlasti kinnisvara24 portaali kasutama. Annan Sulle 3 nõuannet, kuidas Eesti uuenduslikumast portaalist võtta maksimum. Lisaks veel täpne juhend, kuidas kasutada Facebooki gruppe.

1. Kinnisvara24 portaalil on ainukesena väga vinge retargeting süsteem. Mida see tähendab? Kui külastada kinnisvara24 portaali ja sirvida kuulutusi, siis jäävad kinnisvarakuulutused sind jälitama üle kogu interneti. Kinnisvara24 kuvab sinu poolt vaadatud kuulutusi ja sarnaseid teisi pakkumisi sulle üle interneti erinevatel lehekülgedel.

Vaata näitena minu mobiili print screen pilte. Külastan näiteks ülemaailmseid majanduslehekülgi Zerohedge, Forbes… ja minu kinnisvarapakkumised on isegi seal. Kes on kord kinnisvara24 sirvinud, siis jäävad kuulutused sind jälitama. See on ülilahe. Sa maksad ainult kuulutamise eest portaalis. Portaal annab sulle vastu aga palju enamat. Ta levitab sinu kuulutust üle interneti. Ta “pommitab” sinu kinnisvaraobjektidega kliente, kes on sinu kuulutusi või sarnaseid teisi kuulutusi vaadanud. Sellist süsteemi, ei kasuta ükski teine Eesti kinnisvaraportaal.

Järgnevalt annan sulle kaks nõuannet, kuidas võtta sellest süsteemist maksimum ja lisada oma kuulutuste vaadatavusele veel hoogu juurde ja tõsta oma kuulutuste vaadatavust märkimisväärselt.

Nõuannae 1:

Jaga kinnisvara24 kuulutuse linki igal pool, kus võimalik – klientidele, tuttavatele, sõpradele, meili teel, Facebookis jne… Ainult nii saad võtta portaalist maksimumi.

See pole veel kõik.

Lisa oma kuulutustele veel kütust juurde, et mitte kellelgi ei jääks sinu pakkumine märkamatuks.

Nõuanne 2:

Jaga oma kinnisvara24 kuulutuse linki Facebooki gruppides. FB müügigruppides käib tohutult rahvast. Kui sa seal oma kuulutusega ei ole, siis sind ei ole olemas.

Järgnevalt annan sulle täpse juhendi etapi kaupa, kuidas seda teha. Loe, kuidas levitada FB gruppides oma kinnisvarakuulutust:

  1. Vali välja sobivad grupid ja tee taotlus liitumiseks. Eestis on tohutul hulgal erinevaid FB müügigruppe – piirkonnapõhised, valdkonnapõhised, kirbuturud, ostu/müügigrupid jne.
  2. Alusta kuulutuse sisestamist suvalisest grupist.
  3. Sisesta kuulutusele vajalik info.
  4. Lisainfosse pane kindlasti kinnisvara24 kuulutuse link!
  5. Lisa atraktiivsed fotod.
  6. Kui kuulutus valmis, siis vajuta next ja järgmisena pakub FB sulle juba, et kuuluta ka teistes gruppides. Siin saad märkida kõik grupid, milles sa oled liige ja kus kuulutada soovid. Next ja kuulutus on sisestatud korraga kõigisse gruppidesse.
  7. Lisa kuulutus ka FB Marketplace-sse! Vali sobiv kategooria (home-sales). Kui alustad kuulutuste lisamist Marketplace-st, siis saad ka siit gruppidesse edasi liikuda nii nagu 6.punktis.
  8. Loo atraktiivne kuulutus nii, et inimesel, kes seda näeb tekiks huvi kuulutuse link avada. Ära avalda gruppides kogu spetsiifilist müügiinfot ja ära lisa kõiki fotosid.
  9. Marketplace-is uuenda regulaarselt kuulutusi (renew).
  10. Vasta kõigile kommentaaridele. Lisa ise regulaarselt kommentaare. See tegevus tõstab sinu kuulutuse gruppides taas esile.
  11. Hashtagid!

Nõuanne 3:

Sihitud reklaam Facebookis ja Instagramis. Sul on võimalus tellida ka tasuline reklaam, kus saad täpselt määrata, kes ja kus sisu pakkumist näeb. Seal saad samuti kasutada Kinnisvara24 kuulutuse linki.

Soovitus:

Foto on see, millel klikitakse, mitte tekst!!! Sa ei saa lubada endale ebakvaliteetseid fotosid. Kui soovid maksimaalset tulemust, siis kinnisvarafoto peab olema parim!

2. Kasuta kindlasti 48 h eeliskuulutuse võimalust kinnisvara24 portaalis. St. 48 h on kõik Sinu uued pakkumised näha ainult kinnisvara24 portaalis ja hiljem lisad need teistesse (kui soovid). Need kuulutused on otsingus leitavad eraldi “48h” filtri abil ja saavad lisaks eraldi sildi peale. 48 h uusi pakkumisi turundab kinnisvara24 oma bänneritel erinevatel interneti lehekülgedel ekstra.

3.Ülimugav üürniku taustakontroll. Ühe klikiga saab kogu info üürniku kohta avalikest registritest.

4. Rendin – uus teenus Kinnisvara24-s. Üürnik saab üürida ilma tagatisraha koheselt tasumata.  Omanik saab karantii kordades suuremas ulatuses võimalike kahjude osas, kui tagatisraha küsides.

5. Kinnisvara24 portaalis kuulutamine on, ligi 4 korda odavam, kui teistes portaalides!

Kinnisvara24 portaalist saab võtta maksimumi siis, kui kasutad maksimaalselt sotsiaalmieediat. Selleks on kaasaegne portaal disainitud. Mida rohkem levib kuulutus sotsiaalmeedias ja klikitakse kuulutuse lingile, seda enam kliente saab “saba taha” ja kinnisvara24 kuulutused jäävad inimest internetis jälitama.

Kasuta sina ka samu võtteid, nii jõuab sinu kinnisvaraobjekt maksimaalse hulga huvilisteni. Kinnisvara24-le annab see võimaluse, tegeleda maksimaalselt portaali arendamisega, et saada veel paremaks kinnisvara müügitööriistaks. Sellest võidavad taas portaali kasutajad, kes vajavad parimat keskkonda, kus oma kuulutusi levitada. Portaal, mis oleks kaasaegne, innovaatiline, kasutajasõbralik, põhjendatud ja mõistliku hinnaga.

Edu!